Gratis tips

Hur stressad är du? Testa dig!

Pressreleaser som säljer

Bättre och billigare trycksaker

Fler tips

Länkar: Hitta relaterad info på World Wide Web

phebe@pley.se

Sidan uppdaterad
2016-07-24

Webdesign:
www.eline.se

 

 


Portfolio
Se några av Pleys
tidigare jobb >>

Referenser
Våra kunder har ordet >>

 Hantverk och gåvor för representation >>

 Ladda ner kostnadsfri inspirationsbok >>

 

 
  Därför väljer vi att anlita Pley
 

”Vi tycker oss ställa höga krav på de tjänster vi köper in i vårt företag. Phebe med sina tjänster har alltid överträffat våra förväntningar med råge.”

Asya och Sven Uhlås, Naturbruket Siljan >>

 

”Att arbeta med Phebe innebär att jag med fullt förtroende kan lita på att jag får ett proffsigt och genomarbetat resultat – som fungerar. Och dessutom överraskas jag ständigt när jag ser till de genomtänkta detaljerna, som så väl bygger helheten!”

Eva Lundberg, E Line, Webb & bildproduktion, 2011 >>

 

Tusen tack för all hjälp med mina texter, Phebe. Det är så skönt att kunna lämna över till någon som man bara vet förhöjer texterna till nya nivåer. Sen har du ett sådant härligt peppande sätt också vilket hjälper mycket när man hamnar i de berömda skrivarsvackorna alla författare hamnar i någon gång ibland.

Nina Jansdotter, författare,
karriärcoach och expert på sociala medier, 2010 >>

 

Phebe Leyser är oöverträfflig i sin profession. I hennes händer hamnade mitt obearbetade teologiska bokmanus. Hennes mångfald inrymde även denna genre och resultatet blev en fullträff. Phebe arbetar snabbt och noggrant och inbjuder till ett smidigt och friktionsfritt samarbete.

Bertil Holgersson, Argentinamissionär och författare, 2009 >>
"Varning! Dödligt kyrkvirus!" (Gospel Media) >>

 

Det är härligt att jobba med en så positiv och kreativ person som Phebe Leyser. Den tydliga kommunikationen, det genuina intresset och den snabba återkopplingen tyder på professionalitet! Vi är jätteglada att Pley Text & Design hjälpte till att skapa KvinnTätt!s ansikte utåt. Tack Phebe!

Ingrid Agerskans, projektledare KvinnTätt! Etablerade, 2008-2009
vd Lavendula AB, Sala >>

 

Det stora KvinnTätt!-projektet arrangerade under 2006-2007 en omfattande rad aktiviteter för att främja kvinnors företagande i Västmanland. Phebe gjorde ett mycket bra och uppskattat arbete i informationsteamet där hennes inriktning var allt tryckt material samt texthantering. Hon visade lyhördhet, noggrannhet och idéutveckling.

Ann-Sofie Granzell, projektkoordinator, KvinnTätt! 2006-2007

 

Jag gillar att jobba med människor som brinner för det de gör och det kan man verkligen säga om Phebe Leyser. Hon förenar "hjärta och hjärna" på ett lysande sätt i allt hon gör. Dessutom är hon ytterst bra på att lyssna och ge positiv feedback och det gör att jag som kreatör skapar ännu bättre med hennes hjälp. Tack för all hjälp!

Nina Jansdotter, författare och karriärcoach, 2006 >>

 

Phebe har blivit en värdefull resurs för oss på ICA bokförlag, på ett
ytterst proffesionellt sätt fixar hon komplicerade översättningar av fackböcker i utsatt tid och till rätt pris. Att hon dessutom alltid är glad och trevlig gör inte saken sämre.

Lars-Erik Carlsson, redaktör, ICA bokförlag, 2006 >>

 

Någon lämnade en offert med något lägre pris. Pley Text & Design gav mer för pengarna. Nu vet jag att valet var rätt. Tack vare punktligheten, engagemanget och det trevliga samarbetet.

Mårten Mårtensson, 2005
Ledarskapskonsult samt Doktorand i livsåskådning

 

I reklambyråbranschen är det ständigt tuffa deadlines och samtidigt väldigt höga kvalitetskrav. Att anlita Pley Text & Design, vare sig det gäller en text eller en översättning, känns tryggt. Jobben utförs i tid. Men viktigast av allt, vi och våra kunder blir alltid förtjusta över resultatet.

Susanna Geidemark, projektledare, Idébild Reklambyrå, 2005 >>

 

Tre goda skäl att ge Pley uppdraget:

1. Ett respektfullt och vänligt bemötande.
2. Uppdraget utförs på ett omsorgsfullt och bra sätt.
3. En stor portion fantasi skänker resultatet en trevlig karaktär!

Eva Lundberg, E Line, 2004 >>

 

Pley står för:

P unktlighet (leveranssäkerhet)
L ekfullhet (egna initiativ och tips)
E ngagemang (brinner för sitt uppdrag)
Y tterst noggrann (!)

Petra Grankvist & Susanne Ogestadh, GO Barnkläder AB, 2003